Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kalve-frikassé med vinterurter

Icon
Forberedelse: 15 min.
Icon
Tilberedningstid: 1 t. 15 min.

Opskrift
Kalven: Kog kødternene (2x2 cm) i rigeligt, koldt vand. Når det koger, hældes væden fra kødet, og kødet sigtes og skylles. Herved fjernes de fleste urenheder. Kødet lægges tilbage i gryden. Vand, laurbærblade, fløde og hele fed hvidløg tilsættes. Når det er i kog, skrues ned på svag varme, og det småsimrer i 60 min. Grønt: Rens grøntsagerne og skær dem i ca. 1 cm tykke stykker – rosenkålene halveres. Grøntsagerne tilsættes kødet og koger i yderligere 15 min. Nu skulle kødet være mørt – smag på et stykke. Er saucen ikke kogt nok ned, jævnes den med maizena opløst i vand. Smages til med salt og peber, og den hakkede persille tilsættes. Gem lidt til at drysse ovenpå.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

800.00 Kalvekød g Kød, fisk & fjerkræ
800 g Kalvekød
300.00 Boullion ml Kolonial
300 ml Boullion
400.00 Fløde ml Ost & mejeri
400 ml Fløde
3.00 Laurbærblade stk. Frugt & grønt
3 stk. Laurbærblade
1.00 Bredbladet persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Bredbladet persille
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
2.00 Gulerødder stk. Frugt & grønt
2 stk. Gulerødder
2.00 Persillerødder stk. Frugt & grønt
2 stk. Persillerødder
1.00 Porre stk. Frugt & grønt
1 stk. Porre
100.00 Knoldselleri g Frugt & grønt
100 g Knoldselleri
100.00 Rosenkål g. Frugt & grønt
100 g. Rosenkål
2.00 Hvidløg fed Frugt & grønt
2 fed Hvidløg
Tilbehør

Serveres med kogte kartofler eller sellerimos.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90