Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

US brisket med dry rub

Icon
Forberedelse: 15 min.
Icon
Tilberedningstid: 4 t.

Opskrift
Forvarm grillen til 180 grader. Lav en tør rub ved at blande chilipulver, salt, hvidløgspulver, løgpulver, sort peber, sukker, sennep, og laurbærblad. Marinér det rå oksebryst på begge sider med rubben. Læg stegen i et ovnfast fad og placer fadet uden låg på grillen i 1 time. Tilføj oksekødsbouillon og vand nok til, at der er omkring 1,5 cm væske i bunden af fadet. Reducér temperaturen på grillen til 150 grader. Dæk fadet til og steg færdig i ca. 3 timer eller indtil kødet er mørt. Lad stegen hvile 10 min. inden den skæres i tynde skiver på tværs af fibrene. Fedtet kan trimmes af før servering.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 chilipulver spsk. Kolonial
2 spsk. chilipulver
2.00 salt spsk. Kolonial
2 spsk. salt
1.00 hvidløgspulver spsk. Kolonial
1 spsk. hvidløgspulver
1.00 løgpulver spsk. Kolonial
1 spsk. løgpulver
1.00 stødt sort peber spsk. Kolonial
1 spsk. stødt sort peber
1.00 sukker spsk. Kolonial
1 spsk. sukker
2.00 sennep tsk. Kolonial
2 tsk. sennep
0.00 1 laurbærblad, knust 1 laurbærblad, knust Kolonial
1 laurbærblad, knust
2.00 brisket, afpudset kg Kød, fisk & fjerkræ
2 kg brisket, afpudset
2.00 oksekødsboullion dl Kolonial
2 dl oksekødsboullion
Tilbehør

Grillede grøntsager eller prøv at lægge et par skiver US brisket i en burgerbolle sammen med sprød salat.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90