Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Pærer Belle Helene

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
Skræl pærer og fjern deres kernehus nedefra ved hjælp af en æbleudkerner, men lad stilken blive. Flæk vaniljestangen på langs og skrab marven ud. Kog rødvinen op med vaniljestang og vanilje korn, stjerneanis, rørsukker og citronsaft. Skru ned for varmen og læg de skrællede pærer ned i lagen. Sørg for at alle pærer er dækket af lagen, læg evt. et stykke bagepapir under låget, så pærerne ikke smutter op. Pocher pærerne forsigtigt i 15-20 min. til de er møre. Lad dem stå i lagen i køleskabet, til de skal bruges. De kan med fordel laves dagen før. Derved får de en kraftigere smag af rødvin og stjerneanis. Før servering tages pærerne op af lagen for at dryppe af. Lagen koges ind til en vinglace. Pærerne serveres kolde eller tempererede med en kugle god vaniljeis. Den lune vinglace hældes hen over pærerne.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Mellemstore pærer (gerne Williams eller Conference) stk Frugt & grønt
4 stk Mellemstore pærer (gerne Williams eller Conference)
464.00 Rødvin ml Øvrige
464 ml Rødvin
2.00 Vaniljestang g Kolonial
2 g Vaniljestang
4.00 Stjerneanis g Frugt & grønt
4 g Stjerneanis
2664.00 Rørsukker mg Kolonial
2664 mg Rørsukker
30.00 Økologisk citron g Frugt & grønt
30 g Økologisk citron
Tilbehør

Vaniljeis

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90