Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Letrimmet torsk med agurk, sprødt rugbrød, løg og skyr

Icon
Forberedelse: 2 t. 30 min.
Icon
Tilberedningstid: 15 min.

Opskrift
Del torsken i 10 lige store stykker. Læg dem op på et ildfast fad og drys dem med lidt salt og sukker. Lad dem stå i 2 timer.

Skræl skalotteløg og skær dem i smalle både. Flæk agurkerne, skrab kødet ud i en skål og skær dem i grove tern. Gem kødet i en skål. Skær skorperne af rugbrødet og skær skiverne i tern, tilsvarende størrelsen på agurketernene. Rør sherryeddike, 1 tsk. sukker og 1 tsk. salt sammen og vend løg og agurketern grundigt sammen med. Lad det stå og trække i 20 minutter, mens det vendes jævnligt.

Sæt en pande på middelhøj varme, kom smørret på og steg rugbrødsternene sprøde ved jævn varme. Når de er færdige hældes de ud på et stykke fedtsugende papir. Tænd ovnen på 100 grader. Når den er varm bages torskestykkerne i 12-15 minutter. Pluk dilden groft og kom den i en blender sammen med skyr og koldpresset rapsolie. Blend det hele indtil massen er helt jævn.

Anret torsk med skyr-creme, agurker og løg. Pynt med rigeligt dild.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Frosne torskeloin kg Kød, fisk & fjerkræ
1 kg Frosne torskeloin
0.00 Lidt salt Lidt salt Øvrige
Lidt salt
0.00 Lidt sukker Lidt sukker Øvrige
Lidt sukker
10.00 Bananskalotteløg stk. Frugt & grønt
10 stk. Bananskalotteløg
3.00 Agurker stk. Frugt & grønt
3 stk. Agurker
10.00 Skiver rugbrød stk. Brød
10 stk. Skiver rugbrød
100.00 Smør g Ost & mejeri
100 g Smør
2.00 Sherryeddike dl Kolonial
2 dl Sherryeddike
3.00 Sukker tsk. Kolonial
3 tsk. Sukker
3.00 Salt tsk. Kolonial
3 tsk. Salt
2.00 Dild bdt. Frugt & grønt
2 bdt. Dild
4.00 Skyr dl Ost & mejeri
4 dl Skyr
2.00 Koldpresset rapsolie spsk. Kolonial
2 spsk. Koldpresset rapsolie

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90