Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Balsamico koteletter og grillede ferskner med gedeost

Icon
Forberedelse: 1 t.
Icon
Tilberedningstid: 15 min.

Opskrift
Læg koteletterne i en marinade af olivenolie, balsamico, hvidløg, rosmarin, farin, salt og peber og lad dem trække mindst 1 time i køleskabet. Halver fersknerne og fjern stenen. Skær osten i skiver, 8 i alt, og læg en skive i hver fordybning på de halverede ferskner. Læg en lille kvist rosmarin på hver og dryp med balsamico og honning. Grill fersknerne indirekte eller ved middel varme i ca. 10 minutter til de er møre. Grill koteletterne 2-3 minutter på hver side. Skær brødet i skiver, smør med lidt knust hvidløg og dryp med olivenolie. Grill brødene på begge sider og server sammen med koteletter, salat og grillede ferskner.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Middagskoteletter Kød, fisk & fjerkræ
4 Middagskoteletter
0.50 Balsamico dl Kolonial
0.5 dl Balsamico
1.00 Farin tsk. Kolonial
1 tsk. Farin
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
4.00 Ferskner stk. Frugt & grønt
4 stk. Ferskner
1.00 Gedeost i krydderolie bg. Ost & mejeri
1 bg. Gedeost i krydderolie
0.00 Rosmarin Frugt & grønt
0 Rosmarin
2.00 Hvid balsamico tsk. Kolonial
2 tsk. Hvid balsamico
250.00 Brød g Brød
250 g Brød
2.00 Fed knust hvidløg Frugt & grønt
2 Fed knust hvidløg
2.00 Olivenolie spsk. Kolonial
2 spsk. Olivenolie
Tilbehør

Klippet purløg eller fintsnittede forårsløg, soya og kogte jasmin- eller basmatiris.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90