Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Indiske kyllingeoverlår

Icon
Forberedelse: 30 min.
Icon
Tilberedningstid: 40 min.

Opskrift
Bland garam masala, gurkemeje, limesaft, ingefær, knust hvidløg, salt og olie i en pose. Kom kyllingelårene i posen, luk og ryst grundigt så krydderblandingen fordeles godt. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og steg dem ved 200°C i ca. 40 minutter. Skræl mangofrugten og skær kødet fri af stenen. Skær mangokødet og agurken i små tern og bland med yoghurt samt hakket mynte. Smag til med limesaft, salt og peber. Server raitaen til kyllingelårene sammen med kogte basmati ris og lune naanbrød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Kyllingeoverlår kg {quantity} {uom} Kyllingeoverlår Kød, fisk & fjerkræ
1 kg Kyllingeoverlår
2.00 Garam Masala tsk. Kolonial
2 tsk. Garam Masala
1.00 Gurkemeje tsk. Kolonial
1 tsk. Gurkemeje
1.00 Knust ingefær tsk. Frugt & grønt
1 tsk. Knust ingefær
1.00 Fed hvidløg stk. Frugt & grønt
1 stk. Fed hvidløg
0.00 Salt Salt Kolonial
Salt
2.00 Olie spsk. {quantity} {uom} Olie Kolonial
2 spsk. Olie
1.00 Mangofrugt stk. Frugt & grønt
1 stk. Mangofrugt
0.50 Agurk stk. Frugt & grønt
0.5 stk. Agurk
150.00 Græsk youghurt g {quantity} {uom} Græsk youghurt Ost & mejeri
150 g Græsk youghurt
0.50 Mynte bdt. Frugt & grønt
0.5 bdt. Mynte
1.00 Limesaft spsk. Frugt & grønt
1 spsk. Limesaft
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
Tilbehør

Basmatiris og naanbrød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90