Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Mørbradbøffer med kapers og gremolata

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 20 min.

Opskrift
Skær mørbraden ud i bøffer 3 cm tykke. Krydr bøfferne med salt og peber og brun dem 1 minut på hver side i smør, ved god varme. Tilsæt vermouth og lad dem stege færdig under låg i 6-8 minutter. Kom kapers ved og drys med en blanding af hakket persille og fintrevet citronskal. Smag skyen til med salt og peber. Halver sugar snaps på langs og kog dem 1-2 minutter i letsaltet vand, så de stadig har bid. Server sugar snaps til mørbradbøfferne sammen med små nye kogte kartofler. Tilbehør: Små nye kartofler vendt i smør og hakket persille.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Svinemørbrad (ca. 500 g) stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. Svinemørbrad (ca. 500 g)
25.00 Smør g {Quantity} {UOM} Smør Ost & mejeri
25 g Smør
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
1.50 Tør vermouth dl Øvrige
1.5 dl Tør vermouth
0.00 Et lille glas kappers Et lille glas kappers Kolonial
Et lille glas kappers
1.00 Hakket persille dl. Frugt & grønt
1 dl. Hakket persille
1.00 Revet citronskal, økologisk eller ubehandlet stk. Frugt & grønt
1 stk. Revet citronskal, økologisk eller ubehandlet
300.00 Sugar snaps g Frugt & grønt
300 g Sugar snaps

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90