Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Mørbradbøffer med kapers og gremolata
Tilberedningstid:
20 min.
Opskrift
Skær mørbraden ud i bøffer 3 cm tykke. Krydr bøfferne med salt og peber og brun dem 1 minut på hver side i smør, ved god varme. Tilsæt vermouth og lad dem stege færdig under låg i 6-8 minutter. Kom kapers ved og drys med en blanding af hakket persille og fintrevet citronskal. Smag skyen til med salt og peber. Halver sugar snaps på langs og kog dem 1-2 minutter i letsaltet vand, så de stadig har bid. Server sugar snaps til mørbradbøfferne sammen med små nye kogte kartofler. Tilbehør: Små nye kartofler vendt i smør og hakket persille.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
2.00
Svinemørbrad (ca. 500 g)
stk.
Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. Svinemørbrad (ca. 500 g)
25.00
Smør
g
{Quantity} {UOM} Smør
Ost & mejeri
25 g Smør
0.00
Salt og peber
Salt og peber
Kolonial
Salt og peber
1.50
Tør vermouth
dl
Øvrige
1.5 dl Tør vermouth
0.00
Et lille glas kappers
Et lille glas kappers
Kolonial
Et lille glas kappers
1.00
Hakket persille
dl.
Frugt & grønt
1 dl. Hakket persille
1.00
Revet citronskal, økologisk eller ubehandlet
stk.
Frugt & grønt
1 stk. Revet citronskal, økologisk eller ubehandlet
300.00
Sugar snaps
g
Frugt & grønt
300 g Sugar snaps
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"Hverdag/OPSKRIFT_Moerbradboeffer_m_kapers_og_gremolata.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90