Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Ølstegt skinkesteg med rodfrugter

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 2 t. 45 min.

Opskrift
Gnid sværen godt med salt og krydr med peber, stik laurbærblade ned imellem og læg den i et ovnfast fad. Sæt den i en kold ovn, stil temperaturen på 220 grader og lad den stege i ca. 1 time til centrumtemperaturen er 65 grader. Bring øl, kanel og nelliker i kog og kom det ved stegen efter 30 minutter. Skyen hældes fra og gemmes. Temperaturen skrues op til 250 grader. Læg et laurbær på hver kartoffel, pak bacon omkring og bag dem ca. 45 minutter til de er møre og baconen er sprød. Skær rodfrugterne i mindre stykker, bland med timian og olivenolie og bag dem ca. 30 minutter. Skum fedtet fra skyen og kog den ind til konsistensen er sirupagtig.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

0.50 Skinkesteg med svær kg Kød, fisk & fjerkræ
0.5 kg Skinkesteg med svær
0.00 Groft salt og friskkværnet peber Groft salt og friskkværnet Kolonial
Groft salt og friskkværnet
12.00 Laurbærblad stk. Kolonial
12 stk. Laurbærblad
1.00 Hvidtøl stk. Øvrige
1 stk. Hvidtøl
1.00 Stang kanel stk. Kolonial
1 stk. Stang kanel
4.00 Nelliker stk. Kolonial
4 stk. Nelliker
1.00 Skrællede rodfrugter ps. Frugt & grønt
1 ps. Skrællede rodfrugter
4.00 Kviste timian stk. Frugt & grønt
4 stk. Kviste timian
2.00 Olivenolie spsk. {Quantity} {UOM} Olivenolie Kolonial
2 spsk. Olivenolie
8.00 Skrællede kartofler stk. Frugt & grønt
8 stk. Skrællede kartofler
6.00 Bacon i skiver stk. Kød, fisk & fjerkræ
6 stk. Bacon i skiver

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90