Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Ovnbagt torsk med fennikel og tomat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Snit fennikelknoldene fint og sauter dem i olivenolie 5 minutter til de er næsten møre. Krydr med salt og peber og bland med cherrytomater samt oliven. Kom grønsagerne i et ovnfast fad, fold fileterne og læg dem oven på. Krydr med citronsaft, salt og peber og bag fisken ca. 15 minutter ved 175°C. Drys med hakket persille og server med pasta, ris eller brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

0.00 Salt, peber Kolonial
0 Salt, peber
250.00 Torskefilet g Kød, fisk & fjerkræ
250 g Torskefilet
2.00 Fennikelknolde stk. Frugt & grønt
2 stk. Fennikelknolde
2.00 Olivenolie spsk. {Quantity} {UOM} evt. Hvid portvin Kolonial
2 spsk. evt. Hvid portvin
1.00 Lille bakke cherry tomater bk. Frugt & grønt
1 bk. Lille bakke cherry tomater
12.00 Oliven stk. {Quantity} {UOM} Oliven Kolonial
12 stk. Oliven
0.50 Citronsaft fra en økologisk citron dl Frugt & grønt
0.5 dl Citronsaft fra en økologisk citron
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
0.00 Persille Persille Frugt & grønt
Persille
Tilbehør

Pasta, ris eller børd.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90