Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Pandekager med oksekød og spinat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Brun hakket oksekød, løg og knust hvidløg i lidt olie. Tilsæt rosiner samt baby spinat, og steg til væden er fordampet. Smag til med salt og peber, og bland kødet med halvdelen af osten. Fordel kødet på 8 lune pande-kager, rul dem sammen, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med resten af osten, og gratiner pandekagerne i ovnen ved 225 C i ca. 6 min.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

500.00 Hakket oksekød kg Kød, fisk & fjerkræ
500 kg Hakket oksekød
1.00 Hakket løg stk. Frugt & grønt
1 stk. Hakket løg
0.00 Fed knust hvidløg Fed knust hvidløg Frugt & grønt
Fed knust hvidløg
0.00 Olie til stegning Olie til stegning Kolonial
Olie til stegning
75.00 Rosiner g Kolonial
75 g Rosiner
1.00 Baby spinat ps. Frugt & grønt
1 ps. Baby spinat
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
0.00 Revet ost Revet ost Ost & mejeri
Revet ost
1.00 Madpandekager pk. Kolonial
1 pk. Madpandekager

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90