Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Pangasius med avocado salsa og ris

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Dup fisken tør og vend den i rasp eller mel. Krydr med salt og peber og steg den i lidt olie på en slipletpande ca. 3 minutter på hver side til den er gylden og stegt. Pisk limesaft, ingefær, fiskesauce og sukker sammen. Tilsæt chili samt avocado skåret i små tern. Vend det forsigtigt i dressingen og drys med koriander samt revet kokosnød. Server salsaen til fisken sammen med ris.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Pangasius fileter stk. Kød, fisk & fjerkræ
4 stk. Pangasius fileter
0.50 Rasp eller hvedemel dl {Quantity} {UOM} Rasp eller hvedemel Kolonial
0.5 dl Rasp eller hvedemel
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
0.00 Olie til stegning Olie til stegning Kolonial
Olie til stegning
0.25 Limesaft dl Frugt & grønt
0.25 dl Limesaft
0.50 Knust ingefær tsk. Frugt & grønt
0.5 tsk. Knust ingefær
1.00 Fiskesause spsk. Kolonial
1 spsk. Fiskesause
0.50 Sukker tsk. {Quantity} {UOM} Olie til stegning Kolonial
0.5 tsk. Olie til stegning
1.00 Stor finthakket rød chili uden kerner stk. Frugt & grønt
1 stk. Stor finthakket rød chili uden kerner
2.00 Avocadoer stk. Frugt & grønt
2 stk. Avocadoer
0.50 Frisk revet kokosnød dl Frugt & grønt
0.5 dl Frisk revet kokosnød
Tilbehør

Ris

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90