Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Parmesanbagt kylling med tomatsalat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Findel basilikum i syrnet fløde med en stavblender og smag til med balsamico, salt og peber. Vend kyllingestykkerne i sammenpisket æggehvide og krydr med salt og peber. Vend dem dernæst i revet parmesan og læg dem på en bageplade. Steg fileterne i ovnen ved 225°C i ca. 12 min. til de er gyldne og sprøde. Vend dem evt. når halvdelen af tiden er gået. Halver tomaterne, skær agurken i tynde skiver på langs og snit forårsløgene meget skråt. Bland grøntsagerne med rucola og læg de lune kyllingestykker ved. Kom dressing over, pynt med basilikum og server med lunt brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

0.00 Salt, peber Kolonial
0 Salt, peber
600.00 Kyllingeinderfilet g Kød, fisk & fjerkræ
600 g Kyllingeinderfilet
1.00 Æggehvide stk. Ost & mejeri
1 stk. Æggehvide
50.00 Frisk revet parmesan g Ost & mejeri
50 g Frisk revet parmesan
0.50 Potte frisk basilikum stk. Frugt & grønt
0.5 stk. Potte frisk basilikum
200.00 Syrnet fløde 9% g Ost & mejeri
200 g Syrnet fløde 9%
1.00 Hvid balsamico tsk. Kolonial
1 tsk. Hvid balsamico
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
1.00 Cherry tomat mix bk. {Quantity} {UOM} Cherry tomat mix Frugt & grønt
1 bk. Cherry tomat mix
0.50 Skoleagurk eller 1/2 agurk stk. Skoleagurk eller 1/2 agurk Frugt & grønt
Skoleagurk eller 1/2 agurk
1.00 Forårsløg bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Forårsløg
1.00 Rucola pk. Frugt & grønt
1 pk. Rucola
0.00 Speltbrød Speltbrød Brød
Speltbrød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90