Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Risotto af perlebyg med blomkål og spinat

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skyl perlebyg grundigt i koldt vand. Sauter finthakket skalotteløg i smør ved middel varme. Tilsæt perlebyg og varm dem godt igennem. Tilsæt bouillon lidt ad gangen og lad risottoen koge under omrøring i 15 minutter. Spæd jævnligt med bouillon. Del blomkålen i små buketter og kom den i risottoen. Kog endnu 5-6 minutter og smag til med salt og peber. Rør spinat og friskost i risottoen og varm den godt igennem. Steg salviebladene sprøde og drys dem over risottoen sammen med ristede mandler og server. Tip. Kan også laves med broccoli. Salvien kan sagtens undlades. Savner du kødet så server en grillet bøf eller lammekotelet til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

4.00 Perlebyg dl Kolonial
4 dl Perlebyg
2.00 Skalotteløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Skalotteløg
25.00 Smør g Ost & mejeri
25 g Smør
8.00 Hønsebouillon dl Kolonial
8 dl Hønsebouillon
1.00 Lille blomkål stk. Frugt & grønt
1 stk. Lille blomkål
1.00 Babyleavessalat ca. 75 g stor håndfuld Frugt & grønt
1 stor håndfuld Babyleavessalat ca. 75 g
0.00 Salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
100.00 Friskost naturel g Ost & mejeri
100 g Friskost naturel
0.00 Salvieblade stegt i olivenolie salvieblade stegt i olivenolie Frugt & grønt
salvieblade stegt i olivenolie
50.00 Saltede spanske mandler g Kolonial
50 g Saltede spanske mandler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90