Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Sej Caponata

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 10 min.

Opskrift
Læg fisken i et ovnfast fad og drys med timian, fennikelfrø og hvidløgssalt. Dryp med olivenolie og bag fisken ved 200°C i ca. 12 minutter. Skær peberfrugt i tynde strimler og løg i smalle både. Snit bladsellerien og sauter grøntsagerne 6 minutter ved middel varme i lidt olivenolie. Kom tomatpassata ved, kog endnu et par minutter og bland med oliven. Smag til med salt og peber og drys med basilikumblade. Anret fisken på tallerkner og kom grøntsagerne hen over. Server med kartofler eller groft brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Sejloins fra Thorfisk 250 g pk Kød, fisk & fjerkræ
1 pk Sejloins fra Thorfisk 250 g
0.50 timian tsk. Kolonial
0.5 tsk. timian
0.25 fennikelfrø tsk. Kolonial
0.25 tsk. fennikelfrø
0.50 hvidløgssalt tsk. Kolonial
0.5 tsk. hvidløgssalt
1.00 lille rød peberfrugt stk. Frugt & grønt
1 stk. lille rød peberfrugt
1.00 lille gul peberfrugt stk. Frugt & grønt
1 stk. lille gul peberfrugt
1.00 salatløg stk. Frugt & grønt
1 stk. salatløg
2.00 stilke bladselleri stk. Frugt & grønt
2 stk. stilke bladselleri
1.00 olivenolie spsk. Kolonial
1 spsk. olivenolie
0.50 tomatpassata fra Bon Appetit dl Kolonial
0.5 dl tomatpassata fra Bon Appetit
25.00 Bon Appetit sorte oliven g Kolonial
25 g Bon Appetit sorte oliven
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 frisk basilikum frisk basilikum Kolonial
frisk basilikum
Tilbehør

Kartofler eller Bakersfield flerkornsbaguette

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90