Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Braiseret oksefilet med rosa peber, svampe, skalotteløg og jordskokkegratin
Opskrift
Jordskokkegratin
Fordel først halvdelen af kartoflerne dernæst halvdelen af jordskokkerne skåret i tynde skiver i et ovnfast fad og drys med halvdelen af osten. Læg dernæst resten af kartoflerne, jordskokkerne og osten oven på og krydr med salt og peber.
Hæld fløden over og sæt gratinen i ovnen ved 175 grader i ca. 1 time.
Braiseret oksefilet
Krydr kødet med rosa peberkorn samt salt og brun det i olivenolie i en stegegryde ved kraftig varme 4-5 minutter.
Pil skalotteløgene og rens svampene og kom dem i gryden sammen med kødet.
Brun endnu 4-5 minutter.
Smør kødet med tomatpure og tomat tapenade og brun endnu 1-2 minutter. Hæld rødvin over, kom timian ved og lad det simre under låg i ca. 30-35 minutter. Tag kødet op og lad det hvile lidt. Smag skyen til med trøffelolie og balsamico glace.
Skær kødet i tynde skiver og server med sauce, skalotteløg, svampe og gratin.
Se opskriften som hel side
Ingredienser
1.50
Oksefilet
kg
Kød, fisk & fjerkræ
1.5 kg Oksefilet
1.00
Rosa peberkorn
spsk.
Kolonial
1 spsk. Rosa peberkorn
0.00
Salt
Salt
Kolonial
Salt
0.00
Olivenolie til bruning
Olivenolie til bruning
Kolonial
Olivenolie til bruning
24.00
Små skalotteløg
stk.
Frugt & grønt
24 stk. Små skalotteløg
500.00
Svampe (gerne forskellige)
g
Frugt & grønt
500 g Svampe (gerne forskellige)
1.00
Tomatpuré
spsk.
Kolonial
1 spsk. Tomatpuré
1.00
Tomat tapenade
spsk.
Kolonial
1 spsk. Tomat tapenade
3.00
Kraftig rødvin
dl
Øvrige
3 dl Kraftig rødvin
3.00
Timiankviste
Frugt & grønt
3 Timiankviste
1.00
Olivenolie med trøffelsmag
tsk.
Kolonial
1 tsk. Olivenolie med trøffelsmag
1.00
Balsamico glace Jordskokkegratin
spsk.
Kolonial
1 spsk. Balsamico glace Jordskokkegratin
500.00
Skællet kartoffel i tynde skiver
g
{Quantity} {UOM} Skrællet kartoffel i tynde skiver
Frugt & grønt
500 g Skrællet kartoffel i tynde skiver
500.00
Jordskokker
g
Frugt & grønt
500 g Jordskokker
150.00
Revet cheddar
g
{Quantity} {UOM} Revet cheddar eller emmentaler
Ost & mejeri
150 g Revet cheddar eller emmentaler
2.00
Piskefløde
dl
Ost & mejeri
2 dl Piskefløde
0.00
Salt, peber
Salt, peber
Kolonial
Salt, peber
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"Weekend mad/OPSKRIFT_Braiseret_oksefilet_m_rosa_peber_svampe_mm.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90