Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Torsk i noritang med safranvinagrette

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Læg fisken på tangpladen og krydr med salt og peber. Rul tangpladen sammen omkring fisken og lad den hvile 5 minutter. Steg fisken 8-10 minutter ved jævn varme. Pisk olivenolie, citronsaft, safran, salt og peber sammen. Skræl agurken, fjern kernerne med en ske og skær den i tykke skrå skiver. Skræl kiwi-frugterne og skær dem i tykke skiver. Steg agurk og kiwi 2-3 minutter ved god varme. Anret fisken på en bund af kiwi og agurk, dryp med safran vinagrette og pynt med dild eller koriander efter smag. Server med lunt brød eller ris.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

250.00 Torskeloin fra princip! g Frostvarer
250 g Torskeloin fra princip!
1.00 Plade nori tang Blue dragon pk. Kolonial
1 pk. Plade nori tang Blue dragon
1.00 Olivenolie spsk. Kolonial
1 spsk. Olivenolie
1.00 Citronsaft spsk. Frugt & grønt
1 spsk. Citronsaft
1.00 Safran tsk. Kolonial
1 tsk. Safran
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.50 Agurk stk. Frugt & grønt
0.5 stk. Agurk
2.00 Faste kiwi stk. Frugt & grønt
2 stk. Faste kiwi
0.00 Smør til stegning Smør til stegning Ost & mejeri
Smør til stegning
0.00 Dild eller koriander Dild eller koriander Frugt & grønt
Dild eller koriander

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90