Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Tranebærglaseret juleskinke

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
Hak tranebærrene og kom dem i en gryde sammen med saft og gele. Bring det hele i kog og kog til konsistensen er tyk. Rør sennep i blandingen og smør det på skinken. Sæt skinken i ovnen ved 200°C i 15 minutter, til den er gylden og glaseret. Tranebærrelish: Rist pinjekernerne i olivenolie til de er gyldne. Tilsæt rødløgene i tynde skiver og sauter ved svag varme til de er møre. Bring tranebær, saft og vineddike i kog og kog til væden er fordampet. Bland med rødløg og pinjekerner, smag til med salt og peber og drys med persille. Skær skinken i skiver og server med tranebærrelish.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Hel juleskinke, ca. 1,2 kg stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Hel juleskinke, ca. 1,2 kg
1.00 Koncentreret tranebærsaft dl Kolonial
1 dl Koncentreret tranebærsaft
2.00 Ribsgele spsk. Kolonial
2 spsk. Ribsgele
1.00 Grovkornet sennep spsk. Kolonial
1 spsk. Grovkornet sennep
50.00 Pinjekerner g Kolonial
50 g Pinjekerner
0.00 Olivenolie Olivenolie Kolonial
Olivenolie
1.00 Rødløg stk. Frugt & grønt
1 stk. Rødløg
100.00 Soltørrede tranebær g Kolonial
100 g Soltørrede tranebær
0.50 Tranebærsaft dl Kolonial
0.5 dl Tranebærsaft
0.50 Rødvinseddike dl Kolonial
0.5 dl Rødvinseddike
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.00 Persille Persille Frugt & grønt
Persille

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90