Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Chili-appelsin kyllingelår med couscous

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 50 min.

Opskrift
Pensl kyllingelårene med en blanding af appelsinmarmelade og knust chili rørt op med 1 spsk. kogende vand og krydr med salt. Steg kyllinglårene i ovnen ved 175 grader ca. 45 minutter. Bring bouillon i kog i en gryde, tilsæt couscous, læg låg på gryden og sluk for varmen. Lad grynene trække 5 minutter og rør dem løse med en gaffel. Snit bønnerne og blancher dem i letsaltet vand 1 minut og skyl godt i koldt vand. Halver granatæblet og pil kernerne fri af hinden. Bland couscous med olivenolie og citronsaft, krydr med salt og peber og tilsæt bønner, granatæble, mandler og mynte.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

700.00 Kyllingeunderlår g Kød, fisk & fjerkræ
700 g Kyllingeunderlår
2.00 Appelsinmarmelade spsk. Kolonial
2 spsk. Appelsinmarmelade
0.50 Knust chili tsk. {Quantity} {UOM} Knust chili Kolonial
0.5 tsk. Knust chili
0.00 Salt Salt Kolonial
Salt
3.50 Hønsebouillon dl {Quantity} {UOM} Hønsebouillon Kolonial
3.5 dl Hønsebouillon
3.50 Couscous gerne fuldkorn dl. {Quantity} {UOM} Couscous gerne fuldkorn Kolonial
3.5 dl. Couscous gerne fuldkorn
400.00 Grønne bønner g Frugt & grønt
400 g Grønne bønner
1.00 Granatæble stk. Frugt & grønt
1 stk. Granatæble
1.00 Olivenolie spsk. Kolonial
1 spsk. Olivenolie
1.00 Citronsaft spsk. Frugt & grønt
1 spsk. Citronsaft
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
50.00 Grofthakkede mandler g Kolonial
50 g Grofthakkede mandler
0.50 Frisk hakket mynte dl. {Quantity} {UOM} Frisk hakket mynte Frugt & grønt
0.5 dl. Frisk hakket mynte
Tilbehør

Server den lune couscous til kylligelårene evt. sammen med lidt groft brød.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90