Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Duer i marsalasky med pinjekerner og bagte figner

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
Sno en skive bacon omkring hver due og skær resten i tynde strimler. Brun duerne godt i en stor stegegryde. Tag duerne op og kasser bacon samt stegefedtet i gryden. Rist baconstrimler, rosmarin og salvie et kort øjeblik, kom duerne tilbage i gryden og hæld marsala over. Krydr med salt og peber, og lad duerne simre under låg i ca. 45 minutter. Halver fignerne og sæt dem på rosmarinspyd. Læg spydene på en bageplade beklædt med bagepapir og dryp evt. med lidt honning. Bag fignerne ved 225C i ca. 10 minutter. Læg duerne på et stort fad. Fjern evt. krydderurterne, smag skyen til og hæld den over duerne. Drys med ristede pinjekerner, og server med bagte figner samt kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Rosmarinkviste stk. Kolonial
2 stk. Rosmarinkviste
280.00 Druer g Frugt & grønt
280 g Druer
1.00 Bacon i skiver pk. Kølevarer
1 pk. Bacon i skiver
8.00 Salvieblade stk. Frugt & grønt
8 stk. Salvieblade
0.25 Marsala (italiensk hedvin) eller portvin liter Vin
0.25 liter Marsala (italiensk hedvin) eller portvin
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
50.00 Ristede pinjekerner g Kolonial
50 g Ristede pinjekerner
12.00 Friske figner stk. Frugt & grønt
12 stk. Friske figner
12.00 Rosmarinkvist stk. Frugt & grønt
12 stk. Rosmarinkvist
0.00 Evt. lidt blomsterhonning Evt. lidt blomsterhonning Kolonial
Evt. lidt blomsterhonning
Tilbehør

Små aspargeskartofler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90