Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Gåsebryststeg med morkelsauce og salat

Icon
Forberedelse: 30 min.
Icon
Tilberedningstid: 1 t.

Opskrift
Rids gåsebryststegen, gnid med salt, og læg den i et ovnfast fad. Krydr med peber. Sæt fadet i ovnen 15 minutter ved 225°C, og hæld fedtet fra. Hæld bouillon over stegen, og sæt den tilbage i ovnen ca. 40 minutter ved 175°C. MORKELSAUCE: Læg morklerne i blød som anvist. Svits løgene i smør uden at de tager farve, tilsæt morkler og svits endnu nogle minutter. Hæld portvin ved og kog næsten helt ind. Tilsæt siet andesky skummet for fedt, og kog ind til det halve. Kom piskefløde ved, kog saucen godt igennem og jævn med meljævning. Smag til med salt og peber. SALAT: Bland salaten med tranebær, abrikos og valnødder. Pisk eddike, tranebærsaft og olie sammen, smag til med salt og peber, og hæld dressingen over salaten lige inden servering. Skær brystkødet fri af benet og skær det i tynde skiver. Serveres med morkelsauce, salat og kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Gåsebryststeg stk. {Quantity} {UOM} Gåsebryststeg Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Gåsebryststeg
3.00 Hønse- eller andebouillon dl {Quantity} {UOM} Hønse- eller andebouillon Kolonial
3 dl Hønse- eller andebouillon
1.00 Tørrede morkler bk. {Quantity} {UOM} Tørrede morkler Frugt & grønt
1 bk. Tørrede morkler
2.00 Hakkede skalotteløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Hakkede skalotteløg
25.00 Smør g {Quantity} {UOM} Smør Ost & mejeri
25 g Smør
1.00 Portvin dl Øvrige
1 dl Portvin
3.00 Andesky dl {Quantity} {UOM} Andesky Øvrige
3 dl Andesky
1.00 Piskefløde dl Ost & mejeri
1 dl Piskefløde
0.00 Meljævning Meljævning Kolonial
Meljævning
1.00 Salatblanding pk. Frugt & grønt
1 pk. Salatblanding
50.00 Soltørrede tranebær g Kolonial
50 g Soltørrede tranebær
75.00 Tørrede abrikoser i strimler g {Quantity} {UOM} Tørrede abrikoser i strimler Kolonial
75 g Tørrede abrikoser i strimler
50.00 Hakkede valnøddekerner g {Quantity} {UOM} Hakkede valnøddekerner Kolonial
50 g Hakkede valnøddekerner
1.00 Rødvinseddike spsk. Kolonial
1 spsk. Rødvinseddike
1.00 Tranebærsaft spsk. {Quantity} {UOM} Tranebærsaft Kolonial
1 spsk. Tranebærsaft
2.00 Olie spsk. {Quantity} {UOM} Olie Kolonial
2 spsk. Olie
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
Tilbehør

Aspargeskartofler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90