Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Hvidvinsdampet og paneret fiskefilet med sauce tarte

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 20 min.

Opskrift
HVIDVINSDAMPEDE FISKEFILETER: Fold rødspættefileterne, læg dem i et ovnfast fad og hæld hvidvin over. Krydr med salt og peber, og damp fileterne i ovnen ved 175?C i ca. 10 minutter. SAUCE TARTARE: Rør creme fraiche sammen med skalotteløg, kapers, hakket cornichons, finthakket ansjos og persille. Smag dressingen til med salt og peber. PANEREDE FISKEFILETER: Steg fileterne i smør som anvist på emballagen. Anret de to slags fileter på salatblade, kom sauce tartare hen over og server straks med lunt baguette til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

250.00 Rødspættefileter g Kød, fisk & fjerkræ
250 g Rødspættefileter
0.50 Tør hvidvin dl Øvrige
0.5 dl Tør hvidvin
1.50 Creme Fraiche 8% dl {Quantity} {UOM} Creme Fraiche 8% Ost & mejeri
1.5 dl Creme Fraiche 8%
1.00 Hakket skalotteløg stk. Frugt & grønt
1 stk. Hakket skalotteløg
1.00 Kapers spsk. Kolonial
1 spsk. Kapers
5.00 Cornichons stk. {Quantity} {UOM} Cornichons Kolonial
5 stk. Cornichons
1.00 Ansjos stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Ansjos
3.00 Duske bredbladet persille stk. {Quantity} {UOM} Duske bredbladet persille Frugt & grønt
3 stk. Duske bredbladet persille
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
1.00 Paneret skrubbefileter pk. {Quantity} {UOM} Paneret skrubbefileter Kød, fisk & fjerkræ
1 pk. Paneret skrubbefileter
0.00 Smør til stegning Smør til stegning Ost & mejeri
Smør til stegning
2.00 Hjertesalat stk. Frugt & grønt
2 stk. Hjertesalat
Tilbehør

Lunt stenbagt baguette fra Verdensbrød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90