Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

And i cider med selleri og pære

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 35 min.

Opskrift
Brun andebrystet på begge sider og læg det i et ovnfast fad. Krydr med timian, salt og peber og hæld cider ved. Skræl sellerien, skær den i små tern og kog den mør i usaltet vand ca. 30 min. Sæt andebrystet i ovnen ved 200°C i 20 min. Halver pæren, fjern kernehuset, drys med timian og dryp med honning. Bag pærerne i ovnen sammen med anden i ca. 15 min. Skær den sidste pære i små tern og rist dem i smør et kort øjeblik, dryp med honning og steg til de er møre. Hæld vandet fra sellerien og mos den godt. Bland sellerimosen med smørstegte pæretern og smag til med salt og peber. Skær andebrystet i skiver og anret med sellerimos, bagte pærer og cidersky.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Fersk berberie-andebryst stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Fersk berberie-andebryst
0.00 Salt,peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.25 Pærecider l Kolonial
0.25 l Pærecider
1.00 Timiankviste stk. {Quantity} {UOM} Timiankvist Frugt & grønt
1 stk. Timiankvist
1.00 Knoldselleri stk. Frugt & grønt
1 stk. Knoldselleri
1.00 Pære stk. Frugt & grønt
1 stk. Pære
1.00 Smør spsk. Ost & mejeri
1 spsk. Smør
1.00 Honning tsk. Kolonial
1 tsk. Honning
0.00 Kartofler Kartofler Frugt & grønt
Kartofler
Tilbehør

evt. kartofler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90