Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kødboller i Tikka Masala med rispilaf og naanbrød

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Bland kødet med knust hvidløg, Garam Masala, salt og peber. Form farsen til små kødboller ca. 24 stk. Kog basmatirisene som anvist. Brun først kødbollerne i lidt olie eller margarine ved god varme, ryst panden så de forbliver runde. Tilsæt cooking sauce og lad det simre for svag varme i 10 minutter. Snit forårsløgene og sautér dem i en anelse olie 1-2 minutter, tilsæt spinat samt ærter og sautér til spinaten falder sammen. Bland med ris, varm det godt igennem og smag til med salt og peber.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

500.00 MesterHakket oksekød med max. 15% fedt g Kød, fisk & fjerkræ
500 g MesterHakket oksekød med max. 15% fedt
2.00 Fed knust hvidløg Frugt & grønt
2 Fed knust hvidløg
1.00 Garam Masala spsk. Kolonial
1 spsk. Garam Masala
2.00 Salt tsk. Kolonial
2 tsk. Salt
0.00 Friskkværnet peber Friskkværnet peber Kolonial
Friskkværnet peber
0.00 Olie eller flydende margarine til bruning Olie eller flydende margarine til bruning Kolonial
Olie eller flydende margarine til bruning
1.00 Tikka Masala cookingsauce gl. Kolonial
1 gl. Tikka Masala cookingsauce
4.00 Basmatiris dl Kolonial
4 dl Basmatiris
1.00 Forårsløg bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Forårsløg
1.00 Dole baby spinat, ca. 50 g ps. Frugt & grønt
1 ps. Dole baby spinat, ca. 50 g
250.00 LuxusGrønt fine ærter g Frostvarer
250 g LuxusGrønt fine ærter
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
Tilbehør

Servér risene til kødbollerne sammen med lunt naanbrød.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90