Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kyllingefilet med pesto og chorizo

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Smør de optøede fileter med rød pesto og krydr med salt og peber. Læg chorizo ovenpå, så det dækker, og hold dem på plads med tandstikkere eller kødnåle. Brun først fileterne 3 minutter på chorizosiden og dernæst 3 minutter på kødsiden ved jævn varme. Skræl rodfrugterne. Skær gulerødder, pastinak og persillerod i tynde stave, skær selleri i små tern og skorzonerødderne i mindre stykker. Steg rodfrugter og mandler i krydderolie på en pande ved god varme i ca. 7 minutter. Krydr med oregano, rød pesto, salt og peber og server rodfrugterne sammen med fileterne. Servér med brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Kyllingefileter stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. Kyllingefileter
2.00 Skiver chorizo stk. {Quantity} {UOM} Skiver chorizo Kølevarer
2 stk. Skiver chorizo
0.25 Grofthakkede mandler dl. Kolonial
0.25 dl. Grofthakkede mandler
2.00 Italiensk krydderolie tsk. Kolonial
2 tsk. Italiensk krydderolie
2.00 Oregano tsk. Kolonial
2 tsk. Oregano
1.00 Rød pesto spsk. Kolonial
1 spsk. Rød pesto
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
0.50 Rodfrugter, f.eks. gulerod, selleri,´pastinak, persillerod og skorzonerødder. kg {Quantity} {UOM} Rodfrugter, f.eks. gulerod, selleri,´pastinak, persillerod og skorzonerødder. Frugt & grønt
0.5 kg Rodfrugter, f.eks. gulerod, selleri,´pastinak, persillerod og skorzonerødder.
Tilbehør

Brød

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90