Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Kyllingelår med soya og honning

Icon
Forberedelse: 15 min.
Icon
Tilberedningstid: 1 t.

Opskrift
Bland en marinade af soya, honning, sennep og riseddike i en skål. Gnid kyllingelårene med lidt salt og læg dem i et ildfast fad. Hæld marinaden hen over kyllingelårene og sørg for at fordele marinaden omhyggeligt. Lad kyllingelårene marinere i mindst 30 minutter i køleskabet. Kom det ildfaste fad i en forvarmet ovn, og lad kyllingelårene stege i ca. 1 time ved 200 °C. Vend kyllingelårene efter ca. 20 minutter. Hæld nu og da lidt af marinaden i fadet hen over kyllingelårene. Anret på fad, pynt med de snittede forårsløg, og server sammen med kogte ris og en lille skål med soya.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Fersk kyllingelår a 900 g pk. Kød, fisk & fjerkræ
2 pk. Fersk kyllingelår a 900 g
0.00 Groft salt Groft salt Kolonial
Groft salt
2.00 Fintsnittede forårsløg (med noget af det grønne) bdt. Frugt & grønt
2 bdt. Fintsnittede forårsløg (med noget af det grønne)
10.00 Soya (sød eller alm.) spsk. {Quantity} {UOM} Soya (sød eller alm.) Kolonial
10 spsk. Soya (sød eller alm.)
2.00 Akaciehonning spsk. Kolonial
2 spsk. Akaciehonning
1.00 Sennep spsk. Kolonial
1 spsk. Sennep
2.00 Riseddike spsk. Kolonial
2 spsk. Riseddike
Tilbehør

Kogte jasmin- eller basmatiris

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90