Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Fisk og rejer i rød karry

Icon
Forberedelse: 15 min.
Icon
Tilberedningstid: 20 min.

Opskrift
Læg fisk og forårsløg i et ildfast fad sammen med kaffir-limeblade og citrongræs. Bland karrypasta, kokosmælk, limesaft, fiskesauce og sukker i en skål og hæld blandingen over fisken. Tø rejerne op og lad dem dryppe af i en sigte. Stil fadet i forvarmet ovn og bag fisken ved 180°C i 12-15 minutter, hæld rejerne over og lad retten bage 5 minutter mere, eller til fisken er mat og hvid i kødet og rejerne gennemvarme. Smag til med fiskesauce og sukker, drys med koriander og servér straks sammen med limebåde og kogte jasminris.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

600.00 Thorfisk skrubbe-fileter g Kød, fisk & fjerkræ
600 g Thorfisk skrubbe-fileter
300.00 Kogte rejer (frosne) g Frostvarer
300 g Kogte rejer (frosne)
1.00 Forårsløg i skrå skiver (med det grønne) bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Forårsløg i skrå skiver (med det grønne)
3.00 Kaffir-limeblade stk. {Quantity} {UOM} Kaffir-limeblade Frugt & grønt
3 stk. Kaffir-limeblade
0.00 Citrongræs Citrongræs Frugt & grønt
Citrongræs
1.00 Xing Fu rød karrypasta tsk. {Quantity} {UOM} Xing Fu rød karrypasta Kolonial
1 tsk. Xing Fu rød karrypasta
2.00 Xing Fu kokosmælk ds Kolonial
2 ds Xing Fu kokosmælk
4.00 Limesaft spsk. Frugt & grønt
4 spsk. Limesaft
4.00 Fiskesauce spsk. {Quantity} {UOM} Fiskesauce Kolonial
4 spsk. Fiskesauce
1.50 Sukker tsk. {Quantity} {UOM} Sukker Kolonial
1.5 tsk. Sukker
Tilbehør

Friske korianderblade Røde chili i ringe 1 lime i både Kogte jasminris

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90