Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Lammesteaks eller -koteletter med kormasauce

Icon
Forberedelse: 25 min.
Icon
Tilberedningstid: 20 min.

Opskrift
Bland en marinade af hvidløg, garam masala, salt, peber og olie. Rids fedtkanten på steaks eller koteletter, vend kødet i marinaden og lad det trække 15-20 minutter. SAUCE: Opvarm olien i en tykbundet gryde og steg rødløgene 2 min-utter heri, tilsæt gulerødder og tomater og efter et par minutter korma-saucen under omrøring. Skru ned, tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt. Lad saucen simre. Steg de marinerede steaks eller koteletter i olie på en pande 4-5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte. Anret kødet på et fad, hæld saucen over, pynt med korianderblade og nødder. Server sammen med kogte basmatiris, broccoli og en skål med mangochutney.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Finthakkede hvidløg tsk. Frugt & grønt
2 tsk. Finthakkede hvidløg
1.00 Garam Masala tsk. Kolonial
1 tsk. Garam Masala
0.50 Peber tsk. Kolonial
0.5 tsk. Peber
5.00 Olie spsk. Kolonial
5 spsk. Olie
2.00 Olie til stegning spsk. Kolonial
2 spsk. Olie til stegning
2.00 Rødløg i tern stk. Frugt & grønt
2 stk. Rødløg i tern
2.00 Gulerødder i stave stk. Frugt & grønt
2 stk. Gulerødder i stave
2.00 Tomater i tern stk. Frugt & grønt
2 stk. Tomater i tern
1.00 Kormasauce gl. Kolonial
1 gl. Kormasauce
0.00 Lidt vand Lidt vand Øvrige
Lidt vand
0.00 Salt Salt Kolonial
Salt
Tilbehør

Friske korianderblade, 1 håndfuld ristede jordnødder (peanuts) eller cashewnødder, basmatiris, dampet broccoli og mangochutney.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90