Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Mandelpaneret svinemørbrad med æblekompot

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
MANDELPANERET SVINEMØRBRAD Vend først svinemørbraden i sammenpisket æg tilsat 1 spsk. sennep, og dernæst i hvedemel blandet med mandelflager, salt og peber.Lad mørbraden trække med paneringen på et spækbræt i 5 minutter, så paneringen får lov at sætte sig. Steg mørbraden på en pande i smør ved middel varme 4-5 minutter på hver side, og lad den hvile, mens æblerne steges. ÆBLEKOMPOT Halver æblerne, fjern kerne-huset og skær dem i både. Steg æblerne og rødløg i smør 4-5 minutter. Tilsæt honning, sennep og rødvinseddike og kog kraftigt ind til væden er fordampet. Smag til med salt og peber. Skær mørbraden i tykke skiver og server kompotten til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Svinemørbrad stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Svinemørbrad
1.00 Sammenpisket æg stk. Ost & mejeri
1 stk. Sammenpisket æg
0.25 Hvedemel dl Kolonial
0.25 dl Hvedemel
50.00 Mandelflager g Kolonial
50 g Mandelflager
4.00 Røde æbler stk. Frugt & grønt
4 stk. Røde æbler
3.00 Rødløg stk. Frugt & grønt
3 stk. Rødløg
25.00 Smør g Ost & mejeri
25 g Smør
1.00 Honning spsk Kolonial
1 spsk Honning
3.00 Grovkornet sennep tsk Kolonial
3 tsk Grovkornet sennep
0.50 Rødvinseddike dl Kolonial
0.5 dl Rødvinseddike
0.00 Salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90