Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Marineret and med peber og citron

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 5 t.

Opskrift
Optø anden i køleskabet i et døgns tid, herefter skylles anden og duppes tør med et rent klæde. Bland en marinade af Sichuan peber, grønne peberkorn, salt, sukker og citronsaft i en skål. Gnid anden omhyggeligt med marinaden. Læg anden i et fad (eller evt. i en plasticpose) og hæld resten af marinaden over. Lad anden marinere i 1-2 timer i stuetemperatur (eller længere i køleskab, evt. natten over). Vend den nu og da. Fyld anden med æbler og abrikoser og anbring den på en rist over en bradepande med vand i. Steg anden i en forvarmet ovn ved 160° i 2 timer. 1 time med brystet opad og resten af tiden med brystet nedad. Anden er gennemstegt, når kød-saften er klar. Skru til sidst op for varmen i 5 minutter for at skindet bliver sprødt. Lad anden hvile 5-10 minutter efter endt stegning, inden kødet skæres fra benene. Anretning: Servér sammen med fyldet, soja samt kogte ris eller kartofler i skåle. Tilbehør: Kogte ris eller kartofler

Se opskriften som hel side

Ingredienser

3000.00 and g Kød, fisk & fjerkræ
3000 g and
1.00 stødt Sichuan peber spsk. Kolonial
1 spsk. stødt Sichuan peber
1.00 grønne peberkorn spsk. Kolonial
1 spsk. grønne peberkorn
1.00 salt spsk. Kolonial
1 spsk. salt
1.00 sukker spsk. Kolonial
1 spsk. sukker
10.00 citronsaft spsk. Frugt & grønt
10 spsk. citronsaft
2.00 madæbler, skrællede og i mindre stykker stk. Frugt & grønt
2 stk. madæbler, skrællede og i mindre stykker
2.00 håndfuld tørrede abrikoser håndfulde Kolonial
2 håndfulde håndfuld tørrede abrikoser

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90