Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Marineret andebryst med soya og nelliker

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Gnid det ridsede andeskind med groft salt og læg de to stykker andebryst i et ildfast fad. Lav en marinade af sød soya, nelliker og peber, og hæld marinaden over kødet. Lad det marinere 1/2-1 time i stuetemperatur. Vend kødet nu og da. Kom fadet i en forvarmet ovn, og steg kødet med skindet opad 15 minutter ved 200°C. Hæld halvdelen af appelsinsaften over kødet og fortsæt stegningen i yderligere 10 minutter. Hæld resten af appelsinsaften over kødet, øg varmen en smule de sidste 5-10 minutter, så skindet kan blive sprødt. Lad kødet hvile 5-10 minutter, og skær det derefter i tynde skiver. Anret på fad sammen med gulerødder og pynt med appelsinskal. Server sammen med ris og en skål med saucen fra fadet og ekstra soya. TILBEHØR: Tynde strimler af usprøjtet appelsinskal (julienne), soya og kogte ris, gerne vilderisblanding.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Berberiandebryst a 300 g med ridset skind pk. Kød, fisk & fjerkræ
2 pk. Berberiandebryst a 300 g med ridset skind
0.00 groft salt groft salt Kolonial
groft salt
9.00 sød soyasauce spsk. Kolonial
9 spsk. sød soyasauce
1.00 hele nelliker tsk. Kolonial
1 tsk. hele nelliker
1.50 stødt sichuanpeber tsk. Kolonial
1.5 tsk. stødt sichuanpeber
12.00 appelsinsaft spsk. Frugt & grønt
12 spsk. appelsinsaft
4.00 gulerødder i skiver, blancheret i letsaltet kogende vand i 2 minutter stk. Frugt & grønt
4 stk. gulerødder i skiver, blancheret i letsaltet kogende vand i 2 minutter

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90