Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Marineret gåsebryststeg med appelsin appelsin og soya

Icon
Forberedelse: 1 t.
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Tø stegen op i god tid. Den skal være helt optøet. Bland en marinade af sød soya, eddike, peber og ingefær. Kom steg og marinade i en plasticpose, og lad stegen marinere i mindst 30 minutter, gerne længere (i så fald i køleskab). Læg stegen i et ildfast fad sammen med marinaden og gnid skindet med salt. Steg den i en forvarmet ovn ved 200°C ca. 1 time, eller til den er gennemstegt. Hæld appelsinsaften over stegen efter ca. 45 minutter.Tag fadet ud af ovnen, og lad stegen hvile på et skærebræt i ca. 10 minutter under stanniol. Hæld marinaden i en lille gryde, skum for fedt og varm marinaden op inden servering. Damp grøntsagsstavene med salt i 4-5 minutter. Skær stegen, anret på fad, pynt med appelsinskræl og server sammen med de dampede grøntsager, kogte ris samt en skål med marinade og en med soya. TILBEHØR: Strimlet (julienne) appelsinskal, vilde risblanding og sød soya.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1000.00 gåsebryststeg (frossen) g Kød, fisk & fjerkræ
1000 g gåsebryststeg (frossen)
10.00 sød soya spsk. Øvrige
10 spsk. sød soya
5.00 risvineddike spsk. Kolonial
5 spsk. risvineddike
2.00 friskkværnet peber tsk. Kolonial
2 tsk. friskkværnet peber
3.00 frisk ingefær i tynde skiver cm Frugt & grønt
3 cm frisk ingefær i tynde skiver
2.00 appelsiners saft stk. Frugt & grønt
2 stk. appelsiners saft
1.00 porre i stave stk. Frugt & grønt
1 stk. porre i stave
4.00 stilke bladselleri i stave stk. Frugt & grønt
4 stk. stilke bladselleri i stave
3.00 gulerødder i stave stk. Frugt & grønt
3 stk. gulerødder i stave
2.00 groft havsalt tsk. Kolonial
2 tsk. groft havsalt

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90