Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Marineret svinemørbrad med appelsin

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Bland en marinade af hvidløg, peber, spidskommen, soja, risvineddike, sukker og olie i en skål. Læg mørbraderne i et ildfast fad. Gnid kødet med marinaden, og hæld resten over. Lad kødet marinere i ca. 1 døgn i køleskab. Steg kødet i en forvarmet ovn ved 170° i 1 time. Tag fadet ud, og hæld appelsinsaften over kødet. Skru ovnen op til 200°, og steg kødet videre i 15-20 minutter. Anretning: Skær kødet i skiver, pynt med appelsinstrimler, og servér sammen med kogte ris og soja i skåle.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

900.00 svinemørbrad g Kød, fisk & fjerkræ
900 g svinemørbrad
2.00 finthakket hvidløg spsk. Frugt & grønt
2 spsk. finthakket hvidløg
2.00 friskkværnet peber tsk. Kolonial
2 tsk. friskkværnet peber
1.00 spidskommen tsk. Kolonial
1 tsk. spidskommen
4.00 soja spsk. Kolonial
4 spsk. soja
2.00 risvineddike spsk. Kolonial
2 spsk. risvineddike
2.00 sukker tsk. Kolonial
2 tsk. sukker
3.00 vindruekerneolie spsk. Kolonial
3 spsk. vindruekerneolie
2.00 appelsiners saft stk. Frugt & grønt
2 stk. appelsiners saft
Tilbehør

Kogte ris, soja, appelsinskal i tynde strimler (julienne)

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90