Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Ovnstegte tandoorikrydrede mørbradbøffer

Icon
Forberedelse: 20 min.
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Fjern fedt og sener fra svinemørbraden og skær den i 4 stykker. Stil stykkerne på højkant og mas dem lidt flade. Læg dem i et mellemstort smurt ildfast fad sammen med champignon og rødløg. Bland tandoori spicemix, salt og piskefløde i en skål og hæld blandingen over kød og grøntsager (bunden af fadet skal dækkes af ca. 1 cm væde). Kom fadet i forvarmet ovn ved 200°C varmluft, og lad retten stege i 25-30 minutter eller til kødet er gennemstegt. Tilsæt lidt vand efter 10 minutter. Opvarm ærterne i en gryde med låg i lidt vand tilsat en smørklat og 1 tsk. salt. Hæld de varme ærter over den færdigstegte ret og servér den sammen med kogte ris og en skål med mangochutney.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 svinemørbrad stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. svinemørbrad
250.00 champignon delt i kvarte g Frugt & grønt
250 g champignon delt i kvarte
1.00 stort rødløg i smalle både stk. Frugt & grønt
1 stk. stort rødløg i smalle både
1.00 Santa Maria tandoori spicemix ps. Kolonial
1 ps. Santa Maria tandoori spicemix
2.00 groft havsalt tsk. Kolonial
2 tsk. groft havsalt
1.50 piskefløde dl Ost & mejeri
1.5 dl piskefløde
0.00 lidt vand lidt vand Kolonial
lidt vand
250.00 fine ærter g Frugt & grønt
250 g fine ærter
0.00 lidt smør og salt lidt smør og salt Øvrige
lidt smør og salt
0.00 kogte basmatiris kogte basmatiris Kolonial
kogte basmatiris
0.00 mangochutney original eller med lime mangochutney original eller med lime Kolonial
mangochutney original eller med lime

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90