Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Ostebord med brie, gorgonzola og portsalut

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
Brie med urter og soltørret tomat: Flæk osten og smør begge stykker med tomat. Drys med grofthakkede krydderurter og læg osten sammen igen. Lad den trække til næste dag i køleskabet og server med oliven og brød. Gorgonzola med pinjekerner i sirup: Rist pinjekernerne til de er gyldne, tilsæt sirup og kog op. Kom det i en skål og server siruppen til osten. Port salut med safranpærer: Skræl pærerne, men lad stilken sidde og skær blomsten fra. Bring cider og sukker i kog. Tilsæt safran og pærer. Kog i ca. 12 minutter for svag varme. Tag gryden af varmen, og lad pærerne ligge i lagen, til den er helt kold. Kog lagen ind, til den har konsistens som tynd sirup. Server pærerne dryppet med sirup til osten.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

250.00 Président spidsbrie g Ost & mejeri
250 g Président spidsbrie
1.00 Tapenade Pomodori secchi spsk Ost & mejeri
1 spsk Tapenade Pomodori secchi
1.00 håndfuld basilikumblade eller merian håndfuld Frugt & grønt
1 håndfuld håndfuld basilikumblade eller merian
0.00 små sorte oliven små sorte oliven Kolonial
små sorte oliven
150.00 Gorgonzola g Ost & mejeri
150 g Gorgonzola
50.00 pinjekerner g Kolonial
50 g pinjekerner
0.75 sirup eller honning tilsat ingefær og kardemomme dl Kolonial
0.75 dl sirup eller honning tilsat ingefær og kardemomme
150.00 Port Salut g Ost & mejeri
150 g Port Salut
6.00 små slanke pærer stk. Frugt & grønt
6 stk. små slanke pærer
0.50 pærecider liter Kolonial
0.5 liter pærecider
150.00 sukker g Kolonial
150 g sukker
0.10 safran g Kolonial
0.1 g safran
0.00 Tapenade Pomodori Tapenade Pomodori Kolonial
Tapenade Pomodori
Tilbehør

Brød - gerne det stenbagte fra Bakersfield.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90