Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Ovnstegt andebryst med sød chili og kanel

Icon
Forberedelse: 20 min.
Icon
Tilberedningstid: 35 min.

Opskrift
Bland en marinade af sød chilisauce, engelsk sauce, kanel og soja, rids skindet på de to andebryster og hæld marinaden over. Lad blandingen stå i mindst 30 minutter, vend kødet nu og da. Læg kødet i et ildfast fad, drys lidt salt over og steg det i en forvarmet ovn ved 200°C i 30-35 minutter. Lad kødet hvile i ca. 5 minutter under låg og skær det derefter i tynde skiver. Fjern noget af andefedtet fra saucen i fadet, hæld det over kødskiverne eller servér saucen i en skål som tilbehør. Anret på fad sammen med kogte nudler, forårsløg, bønnespirer og peberfrugt. Server sammen med små skåle med soja og chilisauce.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Berberiandebryst, helt optøet stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. Berberiandebryst, helt optøet
8.00 sød chilisauce spsk. Kolonial
8 spsk. sød chilisauce
2.00 Worcestershire sauce (engelsk sauce) spsk. Kolonial
2 spsk. Worcestershire sauce (engelsk sauce)
2.00 stødt kanel tsk. Kolonial
2 tsk. stødt kanel
4.00 soja spsk. Kolonial
4 spsk. soja
0.00 lidt groft havsalt lidt groft havsalt Kolonial
lidt groft havsalt
1.00 forårsløg i stave (med noget af det grønne) bdt Frugt & grønt
1 bdt forårsløg i stave (med noget af det grønne)
200.00 bønnespirer g Frugt & grønt
200 g bønnespirer
2.00 røde peberfrugter i tynde strimler stk. Frugt & grønt
2 stk. røde peberfrugter i tynde strimler
250.00 kogte fuldkornsnudler g Kolonial
250 g kogte fuldkornsnudler
Tilbehør

Soja og sød chili sauce

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90