Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Pasta med citron-peber marineret sej og kapers

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 15 min.

Opskrift
Damp fisken i tør hvidvin for svag varme og under låg i ca. 8 minutter. Kog pastaen som anvist på emballagen. Tag fisken op og hold den varm. Si fonden. Bring fiskefond, olivenolie og kapers i kog. Bland straks med friskkogt pasta og smag til med salt og peber. Drys pastaen med masser af grofthakket dild og server med sej brækket i lidt mindre stykker.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 citron-peber marinerede sejportioner stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. citron-peber marinerede sejportioner
0.75 tør hvidvin dl Vin
0.75 dl tør hvidvin
1.00 båndpasta (250 g) pk Kolonial
1 pk båndpasta (250 g)
0.25 olivenolie med citron dl Kolonial
0.25 dl olivenolie med citron
2.00 kapers spsk. Kolonial
2 spsk. kapers
1.00 dild bdt. Frugt & grønt
1 bdt. dild
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
Tilbehør

bagt baguette i stenovn

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90