Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Provencalsk langtidsstegt kylling

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 2 t.

Opskrift
Parter kyllingen i mindre stykker og læg dem i et stort ovnfast fad. Pil løgene og rens svampene godt. Kom løg, svampe, hvidløg, tomater og timian ved kyllingen og hæld rødvin blandet med koncentreret hønsebouillon hen over. Krydr med salt og peber og drys med bacon i grove tern. Sæt fadet i ovnen ved 150°C i ca. 1½ time. Mærk efter ved låret om kyllingen er stegt. Kødsaften skal være helt klar. Skum fedtet fra, drys med oliven og hakket persille. Server brødet til, så det kan suge den dejlige sky op. TIP! Kan også steges i grillen på en foliebakke

Se opskriften som hel side

Ingredienser

200.00 små skalotteløg eller perleløg g Frugt & grønt
200 g små skalotteløg eller perleløg
0.25 små hele mark champignon eller andre svampe kg Frugt & grønt
0.25 kg små hele mark champignon eller andre svampe
2.00 knust hvidløg fed Frugt & grønt
2 fed knust hvidløg
1.00 Bon Appetit hakkede tomater ds. Kolonial
1 ds. Bon Appetit hakkede tomater
3.00 kviste frisk timian stk. Frugt & grønt
3 stk. kviste frisk timian
3.00 rødvin dl Vin
3 dl rødvin
1.00 Koncentreret hønsebouillon eller fond spsk. Kolonial
1 spsk. Koncentreret hønsebouillon eller fond
1.00 Back bacon fra Tulip pk. Kølevarer
1 pk. Back bacon fra Tulip
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
100.00 Nicoises oliven fra Svansø g Kolonial
100 g Nicoises oliven fra Svansø
1.00 Hakket persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Hakket persille

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90