Tilføj de valgte varer til indkøbslisten
Varer tilføjet til indkøbslisten
Provencalsk langtidsstegt kylling
Opskrift
Parter kyllingen i mindre stykker og læg dem i et stort ovnfast fad. Pil løgene og rens svampene godt. Kom løg, svampe, hvidløg, tomater og timian ved kyllingen og hæld rødvin blandet med koncentreret hønsebouillon hen over. Krydr med salt og peber og drys med bacon i grove tern. Sæt fadet i ovnen ved 150°C i ca. 1½ time. Mærk efter ved låret om kyllingen er stegt. Kødsaften skal være helt klar. Skum fedtet fra, drys med oliven og hakket persille. Server brødet til, så det kan suge den dejlige sky op. TIP! Kan også steges i grillen på en foliebakke
Se opskriften som hel side
Ingredienser
200.00
små skalotteløg eller perleløg
g
Frugt & grønt
200 g små skalotteløg eller perleløg
0.25
små hele mark champignon eller andre svampe
kg
Frugt & grønt
0.25 kg små hele mark champignon eller andre svampe
2.00
knust hvidløg
fed
Frugt & grønt
2 fed knust hvidløg
1.00
Bon Appetit hakkede tomater
ds.
Kolonial
1 ds. Bon Appetit hakkede tomater
3.00
kviste frisk timian
stk.
Frugt & grønt
3 stk. kviste frisk timian
3.00
rødvin
dl
Vin
3 dl rødvin
1.00
Koncentreret hønsebouillon eller fond
spsk.
Kolonial
1 spsk. Koncentreret hønsebouillon eller fond
1.00
Back bacon fra Tulip
pk.
Kølevarer
1 pk. Back bacon fra Tulip
0.00
salt, peber
salt, peber
Kolonial
salt, peber
100.00
Nicoises oliven fra Svansø
g
Kolonial
100 g Nicoises oliven fra Svansø
1.00
Hakket persille
bdt.
Frugt & grønt
1 bdt. Hakket persille
Tilføj til madplan
Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes
[{"ImageUrl":"/Hverdag/OPSKRIFT_Provencalsk_langtidsstegt_kylling.jpg"}]
|
|
Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90