Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Sherrymarineret kylling med pebercreme

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Læg inderfileterne i en marinade af hvidløg, fennikelfrø, timian og sherry mindst 1 time. Halver peberfrugterne, fjern kernerne, og tryk dem flade. Grill peberfrugter i ovnen til skindet bobler op og er mørkt. Afkøl peberfrugterne, og pil skindet af. Findel peberfrugt, Sambal Oelek, hvidløg, valnøddekerner, olivenolie og parmesan med en stavblender, og smag pebercremen til med salt og peber.Sæt inderfileterne på små træspyd, og steg/grill dem 3-4 minutter på hver side, og server dem lune med pebercreme. Suppler evt. med salat og brød f.eks. Bakersfield baguettes.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

325.00 kylling inderfilet g Kød, fisk & fjerkræ
325 g kylling inderfilet
0.50 fennikelfrø tsk. Kolonial
0.5 tsk. fennikelfrø
1.00 timian tsk. Kolonial
1 tsk. timian
0.50 tør sherry dl Øvrige
0.5 dl tør sherry
2.00 røde peberfrugter stk. Frugt & grønt
2 stk. røde peberfrugter
0.50 Xing Fu Sambal Oelek tsk. Kolonial
0.5 tsk. Xing Fu Sambal Oelek
2.00 knust hvidløg fed Frugt & grønt
2 fed knust hvidløg
50.00 valnøddekerner g Kolonial
50 g valnøddekerner
0.25 olie dl Kolonial
0.25 dl olie
25.00 parmesan g Ost & mejeri
25 g parmesan
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90