Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Skinkepie med brown ale og rødder

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
Brun kødet i olie eller smør. Krydr med salt og peber, og læg det til side. Skær gulerødder, pastinakker og kartofler i små stykker, og steg dem et kort øjeblik. Bland med kød, laurbærblade, persille, bouillon og øl. Kom det i fire ovnfaste skåle/kokotter, og læg en skive gorgonzola på toppen. Skær et låg ud af tærtedejen. Luk kokotten med tærtedejen, så den slutter tæt omkring skålen, og bag dem i 30 min. ved 180ºC. Server med ekstra brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

500.00 skinke i tern g Kød, fisk & fjerkræ
500 g skinke i tern
0.00 olie eller smør til bruning olie eller smør til bruning Kolonial
olie eller smør til bruning
0.00 salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
4.00 gulerødder stk. Frugt & grønt
4 stk. gulerødder
3.00 pastinakker eller persillerødder stk. Frugt & grønt
3 stk. pastinakker eller persillerødder
4.00 store kartofler stk. Frugt & grønt
4 stk. store kartofler
2.00 laurbærblade stk. Kolonial
2 stk. laurbærblade
0.25 hakket persille dl Frugt & grønt
0.25 dl hakket persille
1.00 koncentreret kalvebouillon spsk. Kolonial
1 spsk. koncentreret kalvebouillon
1.00 brown Ale (33 cl) fl. Kolonial
1 fl. brown Ale (33 cl)
150.00 gorgonzola g Ost & mejeri
150 g gorgonzola
1.00 tærtedej rl. Kølevarer
1 rl. tærtedej
Tilbehør

Groft brød f.eks. Bakersfield Fuldkorns Baguettes

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90