Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegt havkat med pasta pepperonata

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær peberfrugterne i tern og steg dem i olivenolie ved lav varme i ca. 15 minutter. Tilsæt hakket rødløg og steg endnu 10 minutter til grøntsagerne er møre og fulde af smag. Tilsæt hvid balsamicoeddike og kog op. Bland hakket persille, hvidløg og parmesanost. Kom halvdelen ved peberfrugterne og gem resten. Dup fisken tør med køkkenrulle og steg den i olie på en varm pande 3-4 minutter på hver side. Kog pastaen som anvist på emballagen, hæld vandet fra og bland med peberfrugterne. Anret fisken sammen med pastaen og med resten af persilleblandingen.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Havkat i portioner pk. Kød, fisk & fjerkræ
2 pk. Havkat i portioner
0.00 Olie til stegning Olie til stegning Kolonial
Olie til stegning
3.00 Peberfrugter f.eks. røde og gule stk. Frugt & grønt
3 stk. Peberfrugter f.eks. røde og gule
1.00 Olivenolie spsk. Kolonial
1 spsk. Olivenolie
2.00 Hakkede rødløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Hakkede rødløg
2.00 Hvid balsamico- eller rødvinseddike tsk. Kolonial
2 tsk. Hvid balsamico- eller rødvinseddike
1.00 Hakket persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Hakket persille
1.00 Hvidløg fed Frugt & grønt
1 fed Hvidløg
25.00 Frisk revet parmesanost g Ost & mejeri
25 g Frisk revet parmesanost
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
1.00 Pastella fettuccine naturel pk. Kølevarer
1 pk. Pastella fettuccine naturel

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90