Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegte rødspætter med lynstegt karryblomkål

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Bræk blomkålen i små buketter og blancher det 2 minutter i letsaltet vand. Steg blomkålen i lidt olie tilsat karry samt salatmix ved middel varme 6-8 minutter. Vend rødspættefileterne i hvedemel blandet med karry, salt og peber. Steg fileterne ved god varme 2-3 minutter på hver side og server straks. Drys med persille.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

450.00 Rødspættefileter fra Frisk fra Havet g Kød, fisk & fjerkræ
450 g Rødspættefileter fra Frisk fra Havet
2.00 Hvedemel dl Kolonial
2 dl Hvedemel
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.00 Olie eller smør til stegning Olie eller smør til stegning Kolonial
Olie eller smør til stegning
2.00 Blomkål stk. Frugt & grønt
2 stk. Blomkål
0.00 Olie Olie Kolonial
Olie
3.00 Karry tsk. Kolonial
3 tsk. Karry
1.00 Salatmix fra Salatdrys fra grøntafdelingen dl Frugt & grønt
1 dl Salatmix fra Salatdrys fra grøntafdelingen
1.00 Persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Persille

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90