Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Svampepanerede tournedos på spinatbund med pebersauce og kartoffelreder

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 45 min.

Opskrift
SVAMPEPANEREDE TOURNEDOS: Knus halvdelen af de tørrede svampe sammen med hvedemel i en blender, og vend bøfferne i svampemelet. Læg resten af svampene i blød som anvist på pakken. PEBERSAUCE: Kog finthakket skalotteløg og vin santo ind til det halve, tilsæt kalvebouillon og kog ind til det halve. Si løgene fra, tilsæt peberkorn og piskefløde. Lad saucen småkoge i 5 minutter. Smag til med salt og peber og jævn evt. med lidt majsstivelse. Kog balsamico ind til det har konsistens som tynd sirup. KARTOFFELREDER: Riv kartoflerne. Skyl dem godt i koldt vand og dup dem tørre. Smør 12 muffinsforme godt med smør. Bland kartoflerne med æg og fordel kartoffelmassen i muffinsformene. Tryk kartoflerne op af siderne, som små skåle, og kom en lille klat smør i hver. Krydr med salt og peber. Bag kartoflerne ved 200C i ca. 20 minutter til de er gyldne og sprøde. SVAMPEFYLD: Rens de friske svampe, og rist dem i smør sammen med trompet-svampene. Brun kødet på begge sider i smør, og steg det ca. 5 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Damp spinaten og krydr med salt og peber. Anret bøfferne på en bund af spinat. Træk en stribe af balsa-mico-sirup og pebersauce rundt om bøffen. Fyld kartoffelskålene med svampe og server dem til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

6.00 Tournedos stk. Kød, fisk & fjerkræ
6 stk. Tournedos
0.25 Hvedemel dl Kolonial
0.25 dl Hvedemel
2.00 Skalotteløg stk. Frugt & grønt
2 stk. Skalotteløg
1.00 Vin santo (italiensk hedvin) dl Vin
1 dl Vin santo (italiensk hedvin)
0.25 Kalvebouillon liter Kolonial
0.25 liter Kalvebouillon
1.00 Rosa peberkorn spsk. Kolonial
1 spsk. Rosa peberkorn
1.00 Piskefløde dl Ost & mejeri
1 dl Piskefløde
0.00 Majsstivelse til jævning Majsstivelse til jævning Kolonial
Majsstivelse til jævning
0.50 Balsamico dl Kolonial
0.5 dl Balsamico
600.00 Skrællede kartofler g Frugt & grønt
600 g Skrællede kartofler
1.00 Æg stk. Ost & mejeri
1 stk. Æg
0.00 Smør Smør Ost & mejeri
Smør
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
0.50 Tørrede trompetsvampe pk. Frugt & grønt
0.5 pk. Tørrede trompetsvampe
2.00 Friske svampe f.eks. kantareller pk. Frugt & grønt
2 pk. Friske svampe f.eks. kantareller
0.00 Smør til stegning Smør til stegning Kolonial
Smør til stegning
2.00 Babyspinat ps. Frugt & grønt
2 ps. Babyspinat

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90