Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Svinekoteletter med spansk peber og råstegte kartofler

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær de skrællede kartofler i små tern og steg dem i olie på en pande ved god varme i ca. 12 minutter. Brun koteletterne 1 minut på hver side ved god varme. Krydr koteletterne med paprika, salt og peber, og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side ved middel varme. Skær peberfrugterne i tern og løget i tynde skiver. Steg grøntsagerne sammen med paprika ved middel varme til de er møre. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Middagskoteletter stk. Kød, fisk & fjerkræ
2 stk. Middagskoteletter
0.00 Olie til stegning Olie til stegning Kolonial
Olie til stegning
3.00 Store bagekartofler stk. Frugt & grønt
3 stk. Store bagekartofler
0.00 Paprika Paprika Kolonial
Paprika
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
2.00 Peberfrugter f.eks. gul og rød stk. Frugt & grønt
2 stk. Peberfrugter f.eks. gul og rød
1.00 Løg stk. Frugt & grønt
1 stk. Løg
1.00 Persille bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Persille
Tilbehør

VINTIPS: Til svinekoteletter anbefaler vi vinen Wynns Shiraz, Australien.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90