Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Vinterwok med rodfrugter og tranebær

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand. Skær persillerødder og gulerødder i tynde stave. Snit shitake svampene i skiver. Lynsteg kødet i olivenolie 2-3 minutter og læg det til side. Tilsæt persillerødder, gulerødder, svampe og hvidløg og lynsteg endnu 6-8 minutter ved jævn varme. Kom wokstrimlerne samt tranebær ved og lynsteg endnu et par minutter. Smag til med salt og peber og drys godt med hakket persille. Mos kartoflerne og server kartoffelmosen til kødet.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

0.50 Skrællede kartofler kg Frugt & grønt
0.5 kg Skrællede kartofler
150.00 Skrællede persillerødder g Frugt & grønt
150 g Skrællede persillerødder
150.00 Skrællede gulerødder g Frugt & grønt
150 g Skrællede gulerødder
1.00 Shitake svampe eller andre svampe bk. Frugt & grønt
1 bk. Shitake svampe eller andre svampe
300.00 Oksekød i wokstrimler g Kød, fisk & fjerkræ
300 g Oksekød i wokstrimler
0.00 Olivenolie olivenolie Kolonial
olivenolie
3.00 Fed hvidløg stk. Frugt & grønt
3 stk. Fed hvidløg
30.00 Soltørrede tranebær g Kolonial
30 g Soltørrede tranebær
0.00 Salt, peber salt, peber Kolonial
salt, peber
0.00 Persille persille Frugt & grønt
persille

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90