Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Langtidsstegt ribbenssteg med hvidløg og salvie

Icon
Forberedelse: 3 t. 30 min.
Icon
Tilberedningstid: 10 min.

Opskrift
Halver hvidløgene og læg dem i bunden af en bradepande. Gnid sværen i olivenolie og dernæst salt så det kommer ned imellem sværene. Læg ribbensstegen oven på hvidløgene med sværen nedad. Sæt stegen i ovnen ved 150°C i 3 timer. Vend stegen, men læg salviebladene imellem hvidløg og steg. Skru op for temperaturen, så den er 210°C og steg endnu 30 min. til sværen er sprød. Skær pastinakkerne i mindre stykker og kog dem i bouillon ca. 10 min. til de er møre. Varm ahornsiruppen op på en pande, tilsæt smør og lad det bruse op. Kom pastinakkerne ved og ryst dem i den varme sirupsblanding til de er glaseret. Drys pastinakkerne med nøddeflager og server til kødet sammen med brød eller kartofler.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.50 Ribbenssteg kg Kød, fisk & fjerkræ
1.5 kg Ribbenssteg
0.00 Groft salt Groft salt Kolonial
Groft salt
2.00 Hele hvidløg Frugt & grønt
2 Hele hvidløg
1.00 Salvie bdt. Frugt & grønt
1 bdt. Salvie
0.00 Olivenolie Olivenolie Kolonial
Olivenolie
0.75 Skrællede pastinakker kg. Frugt & grønt
0.75 kg. Skrællede pastinakker
0.00 Bouillon Bouillon Kolonial
Bouillon
2.50 Ahornsirup spsk. Kolonial
2.5 spsk. Ahornsirup
3.00 Smør spsk. Ost & mejeri
3 spsk. Smør
0.25 Hasselnøddeflager g Kolonial
0.25 g Hasselnøddeflager
Tilbehør

brød eller kartofler

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90