Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Mandel-hasselnøddepanerede rødspættefileter med crunchy remolade

Icon
Forberedelse: 20 min.
Icon
Tilberedningstid:

Opskrift
Crunchy remo: Skær drueagurker, asier og æbler i små tern. Hak perleløgene en smule. Rør mayonnaise og karry sammen og bland med drueagurker, asier, æbler, perleløg og kapers. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille. Æg piskes sammen og rødspættefileterne vendes heri. Dernæst vendes rødspætterne i en blanding af hvedemel, hasselnød og mandel. Steg fileterne i smør ved god varme 2-3 minutter på hver side. Server straks med chutney remo, citron og brød. Tilbehør: Citron og Gamle mølle softkernebrød eller groft brød.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

450.00 Rødspættefileter g Kød, fisk & fjerkræ
450 g Rødspættefileter
1.00 Æg stk. Ost & mejeri
1 stk. Æg
1.00 Hvedemel dl Kolonial
1 dl Hvedemel
50.00 Hasselnøddeflager g Kolonial
50 g Hasselnøddeflager
50.00 Mandelflager g Kolonial
50 g Mandelflager
0.00 Smør til stegning Smør til stegning Ost & mejeri
Smør til stegning
0.00 Crunchy remo: Chrunchy remo: Øvrige
Chrunchy remo:
100.00 Drueagurker g Kolonial
100 g Drueagurker
50.00 Asier g Kolonial
50 g Asier
1.00 Æble stk. Frugt & grønt
1 stk. Æble
50.00 Små perleløg eller skalotteløg g Frugt & grønt
50 g Små perleløg eller skalotteløg
50.00 Kapers g Kolonial
50 g Kapers
75.00 Mayonnaise g Kolonial
75 g Mayonnaise
1.00 Karry tsk. Kolonial
1 tsk. Karry
0.00 Salt & peber Salt & peber Øvrige
Salt & peber

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90