Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Dyrekølle i fløde med druer og svampe

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 1 t.

Opskrift
Brun køllen i smør og krydder med salt og peber. Forvarm ovnen til 190º. Steg dyrekølle færdige i ovnen i ca.45 min. (stik i køllen og saften som kommer ud skal være helt klar) Kog stegeskyen af med piskefløde. Rist svampene på en tør pande, tilsæt druerne og flamber til sidst med Cognac. Kom svampe og drueblandingen i saucen og smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Ønsker man en brun sauce kan lidt kulør tilsættes. Skær kødet i skiver og byd saucen til.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.00 Udbenet dyrekølle i net stk. Kød, fisk & fjerkræ
1 stk. Udbenet dyrekølle i net
5.00 Piskefløde dl Ost & mejeri
5 dl Piskefløde
250.00 Grønne stenfri druer g {Quantity} {UOM} Grønne druer uden sten Frugt & grønt
250 g Grønne druer uden sten
250.00 Blandede svampe (champignoner, østesrhatte eller shitake) g {Quantity} {UOM} Blandede svampe Frugt & grønt
250 g Blandede svampe
1.00 Cognac gl. {Quantity} {UOM} Cognac Øvrige
1 gl. Cognac
0.00 Smør til bruning Smør Ost & mejeri
Smør
0.00 Salt og peber tsk. Salt og peber Kolonial
Salt og peber
Tilbehør

Server evt. med æble-pærekompot og små ristede kartofler eller smørstegte aspargeskartofler og syltede tyttebær.

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90