Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Grillede venøsteaks på pestobrød

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 30 min.

Opskrift
Pensl kødet med krydderolie og krydr med salt og peber. Halver peberfrugterne, fjern kernehuset og tryk dem flade. Grill peberfrugterne på skindsiden til det er mørkt og bobler op. Afkøl en anelse og træk skindet af. Skær dem i brede strimler. Flæk og smør brødene med pesto. Grill brødene på begge sider. Grill kødet 1 minut på hver side. Lav en sandwich med masser af rucola, venøsteak, grillede peberfrugter, artiskokker, borretane løg og parmesan i store flager. Server gerne med kartofler og ekstra salat. Tip: Børnene vil sikkert foretrække tomat i stedet for borretane løg og grillede artiskokker.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

600.00 Venøsteaks olivenolie med basilikum g Kød, fisk & fjerkræ
600 g Venøsteaks olivenolie med basilikum
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
4.00 Peberfrugter, rød og gul stk. Frugt & grønt
4 stk. Peberfrugter, rød og gul
4.00 Store durumboller stk. {Quantity} {UOM} Store durumboller Brød
4 stk. Store durumboller
2.00 Grøn pesto spsk. Kolonial
2 spsk. Grøn pesto
0.00 Rucola Rucola Frugt & grønt
Rucola
1.00 Grillede artiskokker gl. Kolonial
1 gl. Grillede artiskokker
1.00 Borretane løg gl. Kolonial
1 gl. Borretane løg
0.00 Parmesan Parmesan Ost & mejeri
Parmesan
Tilbehør

Kartofler og budget. Familiesalat

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90