Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Stegeben i gryde

Icon
Forberedelse:
Icon
Tilberedningstid: 1 t.

Opskrift
Dup benene tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Brun benene, et par stykker af gangen, på alle side i en gryde. Drys melet hen over og vend benene til de har opsuget melet. Hæld bouillon over og kom laurbærbladet ved og lad det simre under låg ved lav varme i 1-1½ time. Benene er færdige når kødet nemt løsnes fra benet. Fjern laurbærbladet, skum saucen for fedt og jævn evt. skyen en anelse. Server med kogte kartofler eller kartoffelmos.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

1.50 Stegeben kg {Quantity} {UOM} Stegeben Kød, fisk & fjerkræ
1.5 kg Stegeben
0.00 Salt og peber Salt og peber Kolonial
Salt og peber
0.00 Lidt smør eller olie til stegning Lidt smør eller olie til stegning Øvrige
Lidt smør eller olie til stegning
1.00 Hvedemel spsk. Kolonial
1 spsk. Hvedemel
1.00 Laurbærblad stk. Kolonial
1 stk. Laurbærblad
4.00 Bouillon dl. Kolonial
4 dl. Bouillon
Tilbehør

kartofler eller kartoffelmos

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90