Tilføj de valgte varer til indkøbslisten

Varer tilføjet til indkøbslisten

Grillet hellefisk med relish og naanbrød

Icon
Forberedelse: 15 min.
Icon
Tilberedningstid: 40 min.

Opskrift
Krydr de optøede fileter med karry og salt. Grill eller steg fisken ved rigtig god varme ca. 3 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Hak skalotteløget og snit forårsløgene. Hak chilierne fint og skær tomaterne i tern. Bland grønsagerne med krydderurter og smag til med salt og peber. Grill naanbrødene på begge sider og server dem til fisken sammen med den friske relish. Suppler evt. med ris. Tip. Løg og chili er ikke altid et hit hos børnene. Bland i stedet nogle friske hakkede tomater med et par skefulde mild mangochutney og server det til børnenes fisk i stedet.

Se opskriften som hel side

Ingredienser

2.00 Hellefisk pk. Kød, fisk & fjerkræ
2 pk. Hellefisk
4.00 Små naanbrød stk. {Quantity} {UOM} Små naanbrød Brød
4 stk. Små naanbrød
0.00 Relish: Relish: Kolonial
Relish:
1.00 Karry spsk. Kolonial
1 spsk. Karry
1.00 Skalotteløg stk. Frugt & grønt
1 stk. Skalotteløg
3.00 Forårsløg stk. Frugt & grønt
3 stk. Forårsløg
2.00 Grønne chili stk. {Quantity} {UOM} Grønne chili Frugt & grønt
2 stk. Grønne chili
5.00 Tomater stk. {Quantity} {UOM} Tomater Frugt & grønt
5 stk. Tomater
0.50 Hakket frisk koriander dl. Frugt & grønt
0.5 dl. Hakket frisk koriander
0.50 Frisk hakket mynte dl. Frugt & grønt
0.5 dl. Frisk hakket mynte
0.00 Salt, peber Salt, peber Kolonial
Salt, peber
Tilbehør

Ris

Tilføj til madplan

Vælg venligst hvilken dag opskriften skal tilføjes

 

Dansk Supermarked • føtex A/S • Rosbjergvej 33 • DK-8220 Brabrand • CVR 35 95 47 16 • E-mail: foetex@foetex.dk • Tlf. 87 78 30 90